La Passione

MENU

Den Haag

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Menu in NL

Menu

Menu Italiano

Nederlands

Chef's menu

Laat u geheel verrassen (surprise menu) door onze chefs. Wij stellen een menu voor u samen. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen voor vlees, vis en vegetarische gerechten.

  • 3 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU  48
  • 4 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 59
  • 5 GANGEN CHEF'S SPECIAL MENU 69

Voorgerechten

  • Tartaar van rode zeebaars 19

    Rode zeebaars | gemarineerde courgette | groene appel

  • Gedroogde vleeswaren van de familie Gino Fereoli 18 p.p.

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • COQUILLES ST. JACQUES 19

    Coquilles | mousse van doperwten | munt | basilicum | gemarineerde sjalotjes

  • CARPACCIO VAN RUNDERHAAS 19

    Gerookt | stracciatella kaas | verse truffel | kwarteleitje

  • BURRATA 17

    Met een pesto uit Trapani | tomaatjes | spinazie spons

  • TUINBONEN EN PECORINO 15

    Gemarineerde tuinbonen | salade | Pecorino | tomaatjes

Pasta

  • HUISGEMAAKTE RAVIOLI VAN DE DAG 16 / 23

    Dagelijks wisselend

  • KORTE PASTA MET LAMSNEK RAGOUT 16 / 22

    Met mousse van Parmezaan

  • LINGUINE MET VONGOLE EN CHERRYTOMAATJES 23

    In witte wijn en knoflook

  • RISOTTO MET WITTE ASPERGES 28

    Witte asperges | stracchino kaas | carpaccio van coquilles

  • TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 17 / 25

    Creme van oesterzwammen | Parmezaan

Vlees hoofdgerechten

  • Tournedos 33

    Rode wijnsaus | verse truffel | garnituur van de chef

  • LAMSFILET 31

    Marsala | abrikoos | tijm | garnituur van de chef

  • VLEES VAN DE DAG DAGPRIJS

    Specialiteit van de chef

Vis hoofdgerechten

  • DORADE in zeezoutkorst 29

    Uit de oven | gefileerd aan tafel | garnituur van de chef

  • VANGST VAN DE DAG 29

Desserts & kaas

  • SEMIFREDDO 9

    Rood fruit | verrassing van de chef

  • Tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • DESSERT VAN DE DAG 9

    Dagelijks wisselend dessert

  • WITTE CHOCOLADESOUFFLE 10

    met een warm hart | stracciatella ijs

  • SGROPPINO 8
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 15

English menu

Chefs menu

Laat u geheel verrassen (surprise menu) door onze chefs. Wij stellen een menu voor u samen. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen voor vlees, vis en vegetarische gerechten.

  • 3 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 48
  • 4 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 59
  • 5 COURSES CHEF'S SPECIAL MENU 69

Starters

  • Red sea bass tartare 19

    Red sea bass | marinated zucchini | green apple

  • Dried meat from the Italian family Gino Fereoli 18 p.p.

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • COQUILLES ST. JACQUES 19

    Scallops | pea mousse | mint | basil | marinated shallots

  • CARPACCIO OF BEEF TENDERLOIN 19

    Smoked | stracciatella cheese | fresh truffle | quail egg

  • BURRATA 17

    With a pesto from Trapani | tomatoes | spinach sponge

  • BROAD BEANS AND PECORINO 15

    Marinated broad beans | salad | Pecorino | tomatoes

Pasta

  • HOMEMADE RAVIOLI OF THE DAY 16 / 23

    Changing daily

  • SHORT PASTA WITH LAMB RAGOUT 16 / 22

    With Parmesan mousse

  • LINGUINE WITH VONGOLE AND CHERRY TOMATOES 23

    In white wine and garlic

  • RISOTTO WITH WHITE ASPARAGUS 28

    White asparagus | stracchino cheese | scallop carpaccio

  • TAGLIATELLE WITH FRESH TRUFFLE 17 / 25

    Cream of oyster mushrooms | Parmesan

Meat main course

  • BEEF fillet 33

    Red wine sauce | fresh truffel | chef's garnish

  • LAMB FILLET 31

    Marsala | apricot | thyme | chef's garnish

  • MEAT DISH OF THE DAY DAILY PRICE

    Chef's specialty

Fish main course

  • Seabream in sea salt crust 29

    From the oven | filleted at the table | chef's garnish

  • Catch of the day  29

Desserts & Cheeses

  • SEMIFREDDO 9

    Red fruit | chef's imagination

  • tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • DAILY DESSERT 9
  • WHITE CHOCOLATE SOUFFLE 10

    with a warm heart | stracciatella ice cream

  • SGROPPINO 8
  • Cheeseplatter with a variety of Italian cheeses  15

Menu Italiano

Menu

  • 3 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 48
  • 4 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 59
  • 5 PORTATE MENÙ SPECIALE DELLO CHEF 69

Antipasti

  • Tartare di branzino rosso 19

    Branzino rosso | Zucchine | mela verde

  • TAGLIERE DI SALUMI E FORMAGGI ARTIGIANALI DELLA FAMIGLIA GINO FEREOLI 18 p.p.

    Salumi artigianali parmensi I.G.P. | Culatello | Salame felino | Coppa | Spalla cotta

  • CAPESANTE 19

    Capesante | crema di piselli | menta | basilico | scalogno marinato

  • CARPACCIO DI MANZO 19

    Affumicato | stracciatella | tartufo | uova di quaglia

  • BURRATA 17

    Pesto Trapanese | pomodori | spugna di spinaci

  • Fave e Pecorino 15

    Fave marinate cotte | insalata | Pecorino | pomodori

Pasta

  • RAVIOLI DEL GIORNO FATTI IN CASA 16 / 23

    Del giorno

  • SHORT PASTA WITH LAMB RAGOUT 16 / 22

    With Parmesan mousse

  • LINGUINE WITH VONGOLE AND CHERRY TOMATOES 23

    In white wine and garlic

  • RISOTTO AGLI ASPARAGI 28

    Asparagi bianchi | stracchino | carpaccio di capesante

  • TAGLIATELLE AL TARTUFO FRESCO 17 / 25

    Crema di funghi ostrica rema di funghi ostrica 

Carne

  • FILLETTO DI MANZO 33

    Salsa al vino rosso | tartufo fresco | contorno dello chef

  • FILETTO DI AGNELLO 31

    Marsala | albicocca | timo | contorno dello chef

  • CARNE DEL GIORNO

    Specialità dello chef

Pesce

  • ORATA AL SALE FLAMBÉ 29

    Cotta al forno | sfilettata al tavolo | contorno dello chef

  • PESCATO DEL GIORNO                              29

Dolce

  • SEMIFREDDO 9

    Frutta rossa | fantasia dello chef

  • TIRAMISÚ AL BICCHIERE 9

    Scomposto

  • DOLCE DEL GIORNO 9
  • TORTINO DI CIOCCOLATO BIANCO 10

    con cuore caldo | gelato di stracciatella

  • SGROPPINO 8
  • DEGUSTAZIONE DI FORMAGGI ITALIANI 15