De week van Lombardije bij La Passione
Onze chef, Claudio Cuko, komt oorspronkelijk uit Laggo Maggiore – Lombardije. Hij heeft gestudeerd aan de Horeca school, de Scuola alberghiera zoals dat in Italië genoemd wordt, in Varese. Claudio heeft aantal jaren in diverse restaurants in Lombardije gewerkt, tot hij ruim 8 jaar geleden besloot naar NL te komen. Sindsdien werken we samen.
Mattia Canneva komt ook uit Lombardije en wel uit Milaan, hij heeft gestudeerd in de Horeca School in Milan. Ook hij heeft diverse ervaring in de restaurant wereld in Italië en Nederland. Mattia werkt 2 jaar bij ons en zijn grootste passie is Pattiserie en Antipasti. Hij is erg streng voor zichzelf en kookt graag op het hoogste niveau.
Reden genoeg dus om met 2 chefs uit Lombardije een restaurantweek uit deze streek te organiseren. En dat gaan we doen!
Vanaf dinsdag 26 maart serveren we 10 dagen lang een drie of vier gangen menu met ingrediënten uit Lombardije. Denk aan de traditionele ossobuco Milanese of een torta Sbrisolona. We verklappen nog niet het hele menu, maar het wordt sowieso genieten.