Wijnproeverij: Meet the winemaker


Wijnproeverij: Meet the winemaker

Wijnproeverij

Meet the winemaker

Voor alle liefhebbers van Italiaanse wijnen is dit een gelegenheid waar u zeker bij moet zijn. La Passione’s eerste wijnproeverij in samenwerking met Bosman Wijnkopers. Dat wordt een middag om niet te vergeten.

Op 29 oktober ontvangen wij een van de aanstormende wijntalenten uit Veneto, Antonio Cesari. Een aantal maanden geleden zijn wij zelf nog op bezoek geweest in Italië bij dit prachtige wijnhuis. Wat we hier hebben geproefd mogen wij u niet onthouden en voelen het als onze plicht om u hier kennis mee te laten maken.

Op de proeftafel staan deze middag namelijk alle wijnen van het toonaangevende wijnhuis Brigaldara. Van vlinderlichte Soave tot voorname Amarone. Aansluitend op de proeverij serveert Tellis Muca een mooi driegangen lunch.

De prijs per persoon voor de proeverij & voor de lunch is 55 Euro.

Het aperitief wordt geschonken om 12:30 uur. De start lunch van de lunch met uitleg van de wijnboer is om 13.00 uur. Reserveren is van groot belang, graag onder vermelding van ‘Meet the Winemaker’. Dat kan uitsluitend telefonisch (070 310 79 53) of per mail info@restaurantlapassione.nl.