Menu

La Passione

MENU

MENUKAART

Onze chef, Claudio Cuko uit Lombardije, kookt met producten uit de streek waar hij geboren is. Hij kent de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten telen. Een aantal van onze ingrediënten importeren wij zelf , waaronder de verse truffels.

Restaurant La Passione staat al jaren bekend om het truffelmenu. We hebben al menig gast gehad die van dit menu genoten heeft. Vandaar dat we dit expliciet vermelden naast onze menukaart. Dit moet u zeker een keer proberen.

Verder werken wij met seizoensproducten. Onze vis- en vleeswaren zijn afkomstig van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. De verse pasta’s worden huisgemaakt en dagelijks met veel zorg bereid. En daar zijn wij trots op!

la-passione-onderscheiding

Truffelmenu

Carpaccio
Rundercarpaccio | kwartelei | Pecorino | verse truffel

Tagliatelle
Gefilterde boter | Verse truffel | “Toscaanse specialiteit”

Bavette
Steak | rode wijn truffel saus

Dessert
Dessert van de dag

3 gangenmenu | 39,-
4 gangenmenu met tagliatelle | 46,-

Reserveer het truffelmenu

 

*Een aantal van onze pasta’s kunnen worden geserveerd als voorgerecht of als hoofdgerecht.
*Onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Tutti i dolci sono di nostra produzione.
Al onze desserts zijn huisgemaakt

 

Groepsarrangementen

Uit eten met

een groep

Menu's

voor groepen

Bent u op zoek naar een locatie waar u kunt dineren met een gezelschap? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij bieden een 3, 4, 5, 6 of zelfs een 7 gangen menu aan met verschillende gerechten in verschillende prijscategorieën. Zo kunnen wij u een menu op maat aanbieden en weet u precies waar u aan toe bent voor uw gezelschap. Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan onze vegetarische gasten en bieden  wij een volledig vegetarisch menu.

Kortom; Organiseert u een bedrijfsuitje of wilt u heerlijk uit eten met uw familie of vrienden? Vult het formulier hiernaast in en wij sturen u de groepsmenu’s toe.

We hopen graag van u te horen!

Team La Passione.

Gezelschappel groep uit eten Den Haag La Passione Groepsmenu

Wanneer u hieronder uw gegevens invult, zullen wij u onze groepsmenu’s toesturen en kunnen wij direct voor u kijken of de gewenste datum nog beschikbaar is. Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie sturen. Alvast bedankt voor uw interesse in ons restaurant.

Private lunch

Lunchen met

een privégezelschap

Private

Lunch

Bent u op zoek naar een locatie waar u kunt lunchen met uw gezelschap? Restaurant La Passione ligt in het centrum van Den Haag. Een plek waar u en uw gezelschap in alle rust kunt genieten van een heerlijk samengestelde lunch.

Wij openen het restaurant alleen op reservering van maandag tot en met donderdag. Wij stellen graag een lunch op maat met u samen of doen u een heerlijk voorstel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Team La Passione.