Menu

La Passione

MENU

MENUKAART

Onze chef, Claudio Cuko uit Lombardije, kookt met producten uit de streek waar hij geboren is. Hij kent de plaatselijke boeren die nog op authentieke, biologische wijze hun producten telen. Een aantal van onze ingrediënten importeren wij zelf , waaronder de verse truffels.

Restaurant La Passione staat al jaren bekend om het truffelmenu. We hebben al menig gast gehad die van dit menu genoten heeft. Vandaar dat we dit expliciet vermelden naast onze menukaart. Dit moet u zeker een keer proberen.

Verder werken wij met seizoensproducten. Onze vis- en vleeswaren zijn afkomstig van leveranciers die rekening houden met het dierenwelzijn. De verse pasta’s worden huisgemaakt en dagelijks met veel zorg bereid. En daar zijn wij trots op!

la-passione-onderscheiding

 

*Een aantal van onze pasta’s kunnen worden geserveerd als voorgerecht of als hoofdgerecht.
*Onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituren.

Tutti i dolci sono di nostra produzione.
Al onze desserts zijn huisgemaakt

 

Groepsarrangementen

Uit eten met

een groep

Menu's

voor groepen

Bent u op zoek naar een locatie waar u kunt dineren met een gezelschap? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij bieden zowel voor de lunch als diner verschillende menu’s aan in verschillende prijscategorieën. Zo kunnen wij u een menu op maat aanbieden en weet u precies waar u aan toe bent voor uw gezelschap. Natuurlijk hebben wij ook gedacht aan onze vegetarische gasten en bieden wij ook verschillende vegetarische gerechten.

Kortom; Organiseert u een bedrijfsuitje of wilt u heerlijk uit eten met uw familie of vrienden? Laat ons dan weten naar welk menu uw voorkeur uit gaat. Dit is nog niet direct definitief. Wij sturen u eerst een overzicht met gerechten waaruit u kunt kiezen.

We hopen graag van u te horen!

Team La Passione.

Kies hieronder uw menu en wij zullen u onze gerechten en mogelijkheden toesturen. Dit is nog geen definitieve reservering. Tevens kijken wij direct voor u kijken of de gewenste datum nog beschikbaar is. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Alvast bedankt voor uw interesse in ons restaurant.Gezelschappel groep uit eten Den Haag La Passione Groepsmenu

Luncharrangementen

U kunt bij restaurant La Passione genieten van een fantastische lunch voor u en uw gezelschap. Vanaf 15 personen is het mogelijk om ons restaurant exclusief voor uw gezelschap te reserveren. U kunt hier een keuze maken uit 1 van onze luncharrangementen. Heeft u meer wensen? Geen probleem. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Na het aangeven van uw menukeuze zullen wij een overzicht toesturen van de gerechten waaruit u een keuze kunt maken. Tevens checken wij direct de beschikbaarheid op de gewenste datum.

lunchMenu 1

27,50

Mijn keuze

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Koffie

lunchMenu 2

32,-

Mijn keuze

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

lunchMenu 3

34,50

Mijn keuze

Voorgerecht
Keuze uit vlees, vis of vegetarisch tijdens bezoek

Hoofdgerecht
Keuze uit vlees, vis of vegetarisch tijdens bezoek

Dessert

DINERarrangementen

U kunt bij restaurant La Passione genieten van een heerlijk diner voor u en uw gezelschap. Vanaf 40 personen is het mogelijk om ons restaurant exclusief voor uw gezelschap te reserveren. U kunt hier een keuze maken uit 1 van onze diner arrangementen. Heeft u meer wensen? Geen probleem. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Na het aangeven van uw menukeuze zullen wij een overzicht toesturen van de gerechten waaruit u een keuze kunt maken. Bij elk menu kunt u van tevoren een keuze maken uit 1 vis-,  1 vlees-, en 1 vegetarisch gerecht per gang voor uw gezelschap. Tevens checken wij direct de beschikbaarheid op de gewenste datum.

DINERMenu 1

35,75

Mijn keuze

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

DINERMenu 2

40,25

Mijn keuze

Voorgerecht

Spoom

Hoofdgerecht

Dessert

DINERMenu 3

43,75

Mijn keuze

Voorgerecht

Tussen

Hoofdgerecht

Dessert

DINERMenu 4

48,25

Mijn keuze

Voorgerecht

Tussen

Spoom

Hoofdgerecht

Dessert

DINERMenu 5

55

Mijn keuze

Voorgerecht

Tussen

Spoom

Hoofdgerecht

Kaasplank

Dessert

 

 

La Passione Den Haag Carpaccio

La Passione Den Haag Chocolade