La Passione

MENU

Den Haag

Menu

Naast ons a la carte menu serveren wij een dagelijks wisselend chef’s menu. U kunt hier het menu bekijken in het Nederlands, Italiaans en Engels.

Vertaal de menukaart:

Chef's menu

Maak uw keuze uit 1 van onze chef’s menu’s of stel zelf uw menu samen van de menukaart.

VEGETARISCH MENU - 49 / 57

TARTELLETTA

AARDAPPEL GNOCCHI 

Terrine van preI

KAKI SEMIFREDDO

5 GANGEN MENU VIS & VLEES - 72

TONIJNTARTAAR

Soufflé van pastinaak

TAGLIATELLE VERSE TRUFFEL

HERTENFILET

CHOCOLADEMOUSSE

VLEESMENU / MEAT MENU - 58

RUNDVLEES CARPACCIO

RAVIOLI DEL PLIN

RUNDVLEESWANG

VISMENU / FISH MENU - 62

TONIJNTARTAAR

PASTA OCTOPUS RAGOUT

GAMBA’S EN INKTVIS

Voorgerechten

  • RUNDVLEES CARPACCIO 18

    Met zoetzure sjalotjes | salsa dolceforte | gedroogde kappertjes | truffel

  • Gedroogde vleeswaren EN KAZEN van de familie Gino Fereoli (2 PERS) 34

    Artisan Salami Parma I.G.P. | Culatello | Salami | Coppa | Spalla cotta

  • TONIJNTARTAAR 21

    Krokante venkel | gerookte sinaasappel | saus van kefir

  • TARTELLETTA 17

    Met aardappelen en prei | lauwwarme taleggio | knapperige salade

  • BURRATA 17

    Met frambozencrème | gekonfijte kerstomaatjes | olijven crumble

  • Soufflé van pastinaak 13

    Parmezaanse schuim | poeder van geroosterde rode paprika

Pasta

  • RAVIOLI DEL PLIN 16 / 24

    Salieboter | wild zwijn stoofpot | rode wijnsaus

  • TAGLIOLINI MET MOSSELEN 25

    Bisque | gemarineerde gamba’s | crumbles van venkel tarallo

  • AARDAPPEL GNOCCHI 16 / 23

    Met wortelcrème | zure biet | gedroogde boerenkool

  • RISOTTO MET POMPOEN 26

    Kastanjecrumble | sojasaus

  • TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL 17 / 25

    crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
    Extra verse truffel | + 8

Secondi Piatti

  • RUNDVLEESWANG BIOLOGISCH 29

    Gemarineerd in rode wijn | aardperenpuree | zwarte knoflook | in eigen jus

  • HERTENFILET 33

    Omwikkeld in lardo de colonnata | bosbessensaus | snijbiet

  • KABELJAUWRUGFILET 31

    Met saus van Franciacorta | bloemkoolpuree | groenten

  • WILDE GAMBA’S EN INKTVIS 31

    Aardappel met citroen en peterselie olie | rode peper poeder

  • Terrine van prei 24

    Biersaus | geroosterde pijnboompitten

Desserts & kaas

  • KAKI SEMIFREDDO 9

    Zwarte kersen | amandelcrumble | yoghurt schuim

  • Tiramisu LA PASSIONE 9

    La Passione Style

  • CHOCOLADEMOUSSE 9

    Sinaasappel | kumquat-gel

  • LAUWWARME WITTE CHOCOLADETAART 10

    Met pistachecrème | passievrucht

  • SGROPPINO 8
  • Kaasplateau van Italiaanse kazen 15