Den Haag
Tijdens de Paasdagen serveren wij naast onze a la carte kaart een 4 gangen vis-, vlees- en vegetarisch menu. Dit worden 2 speciale dagen. Tijdens de avond kunt u kiezen uit 3 verschillende voorgerechten, 2 tussengerechten en 3 hoofdgerechten.
Bij het menu serveren wij, indien gewenst, een 4 gangen wijnarrangement bijpassend bij de gerechten.
3 gangen Paasmenu | 53,- p.p.
4 gangen Paasmenu | 62,- p.p.
Antipasti
RUNDERHAAS TARTAAR
Met gepocheerd ei | mosterdzaadjes | appel | buffel mozzarella mousse
Of
CARPACCIO VAN ZWAARDVIS
Gemarineerd | rode biet | groene appel | gel van bloedsinaasappel | crostini van sepia
Of
SOUFFLE VAN AARDAPPEL
Provolone kaas | bodem van spinazie
Tussengerecht
MEZZI RIGATONI
Runderragout | pecorino-schuim | Toscaans recept
Of
RAVIOLI VAN DE CHEF
Vraag naar de ravioli van vandaag
Hoofdgerecht
ARROSTO DI AGNELLO
Gestoofde lamsvlees uit de oven in eigen jus, truffel aardappelen, groene asperges en pastinaak puree
Of
OMBRINA
In een aardappelkorst / Franciacorta en bieslooksaus / seizoensgroenten
Of
TAGLIATELLE MET VERSE TRUFFEL
Crème van wilde bospaddenstoelen | Parmezaan
Dessert
KEUZE VAN DE DESSERTKAART
Maak uw keuze uit 1 van onze desserts van de menukaart
Of
PAASDESSERT
La Passione verrassingsdessert