Truffels eten in Den Haag


Truffels eten in Den Haag

Truffels ETEN in den haag?

Zwarte zomertruffel “Scorzone”
We hebben hem weer in huis: De zwarte zomer truffel. En we gaan er deze hele maand leuke dingen mee doen zodat u heerlijk bij ons truffels kunt komen eten in Den Haag. Maar eerst zullen we iets vertellen over dit zwarte goud. Deze truffel is afkomstig uit Toscane en verkrijgbaar van juni tot eind november. Kenmerkend voor deze truffel is de harde, boomschorsachtige schil en het beige vruchtvlees. De zomertruffel heeft een gemiddelde grootte. Sommige truffels kunnen wel een halve kilo zwaar worden.

Je kunt deze truffels eenvoudig herkennen  aan zijn ruwe en grove buitenkant. Daar komt ook de naam “scorzone” vandaan, wat grof in het Italiaans betekent. De truffel is over het algemeen groter dan andere truffels  en de rijpingsperiode is grotendeels in de zomer. De truffels zijn uitermate geschikt om te conserveren en omdat ze goed tegen verhitting kunnen zijn ze zeer bruikbaar in sauzen. Maar ook als schaafsel over de pasta.

Geniet van de heerlijke variaties
We weten dat onze gasten gek zijn op onze gerechten met truffels. Vandaar dat we het deze keer een tikkeltje anders doen. De hele maand juni verwerken we in verschillende daggerechten en het dagmenu de zomertruffel. U zult heerlijk kunnen genieten van deze Toscaanse specialiteit.

Truffelmenu
Voorgerecht
Rosbief met truffelmayonaise en verse truffel

Tussengerecht
Tagliatelle met zwarte truffel crème, bospaddenstoelen en 24 maanden gerijpte Parmezaan

Hoofdgerecht
Lamsrump gegrild op de Green Egg met rode wijn/kersensaus, mini aardappelen, rozemarijn en knoflook

Nagerecht
Dessert van de chef.

Vanaf 34,50

Truffels eten in Den Haag La Passione

[/col]

Reserveren voor de truffelweken?
Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer dan van tevoren zodat wij rekening kunnen houden met uw komst. De hele maand juli kunt u bij ons genieten van de zwarte zomertruffel.

Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst. Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.